Laulavan Pensaan Pojat?


Alussa keikalta toiseen kuljettiin hevosella.

Tätä meiltä on kyselty jo vuodesta 1990 saakka, emmekä vieläkään aio antaa siihen vastausta. Pääasia kai on se, että nimi on mieleenpainuva ja kuvaava, ja näitä molempiahan se on. Laulustahan tässä on kysymys, välillä meidät voi löytää vaikkapa pensaasta, ja jokainen joka tuntee yhden tai useamman meistä, ei voi väittää ettemmekö me olisi pikemminkin poikia kuin miehiä.


Laulavan Pensaan Poikien ohjelmisto

on vähitellen alkanut kattaa musiikkia laidasta laitaan: perinteisistä serenadeista ja Bellmannin juomalauluista suomalaisen kevyen musiikin kautta amerikkalaiseen tuttuun ja vähän tuntemattomampaan kevyeen musiikkiin.

Ääninäytteitä 7.10.06 harjoituksista: Only you (mp3) ja Good lovin' (mp3)


Tyypillisin esityskokonaisuus

on 15-20 minuuttia tilanteeseen sopivasti kerätyistä lauluista. Jos mielessäsi on joku tilaisuus, johon haluaisit lauluesityksen, ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä minkälainen kokonaisuus sopii sinun tilaisuuteesi.

15-20 minuutin esitys 650€ + matkakulut paikalle. Turun sisällä matkakuluja tulee vain yhden henkilön matkasta Helsingistä Turkuun (a´0,20€/km). Mikäli haluat pidemmän esityksen tai useamman esityskerran saman illan aikana, neuvotellaan palkkiosta erikseen.

Laulavan Pensaan Pojat on rekisteröity yhdistys, eikä maksettavasta palkkiosta mene veroa, vaan koko palkkio menee yhdistykselle lyhentämättömänä toiminnan harjoittamista varten.


Yhteydenpitoon

Rami Urho,
puhelin: 050 424 1475
sähköposti: urhot.koti@pp.inet.fi